NL
The Duke of Antwerp combineert Belgische gastronomie met respect voor het product en de klant. Onze Vlaamse executive chef, Hans Devriese, stelde een uitgebreide en gevarieerde kaart samen. Van
het ontbijt, gerechtjes voor de kleine honger, frisse salades, verfijnde pasta’s, verse vis- en vleesgerechten tot suggesties volgens het seizoen.Daarenboven zijn we trots op de huisbereide
zoetigheden. Hans en zijn team zorgen ervoor dat elk gerecht een pareltje is met enkel huisgemaakte producten, inclusief alle brood en fijne patisserie.
Onze keuken is elke dag geopend van 9.00 tot 21.45 uur.
EN
The Duke of Antwerp combines Belgian gastronomy with respect for the product and the customer. Our Flemish executive chef, Hans Devriese, suggested an extensive and varied menu together. Come to Duke Of Antwerp for your breakfast, a little hunger, fresh salads, fine pastas, fresh fish and high quality meat dishes to suggestions according to the season. We are also proud of the homemade bread and fine pastry.
Our kitchen is open everyday from 9:00 to 21:45.