SNACKS

 

Toast Kannibaal

Bereide Rundstartaar “Limousin”, Parmesaanschilfers

Miced meat “Limousin”, Parmesan cheese

•  € 14,50 

 

Toast van wilde boschampignons

Toast with forest mushrooms

•  € 13,90

           

VOORGERECHTEN / STARTERS

 

Winter tapas de Luxe (2 pers.)

Assortiment van culinaire fijnproevertjes

Assortment of fine culinary delicacies
• 
€ 15,50 pp

 

Trio van tonijn, ganzenlever en granny smith appel

Trio of tuna, goose liver and grany smith apple 

• € 16,50

           

Ganzenlever terine, brioche toast en uienconfituur

Terine fois gras, brioche toast and onion jam 
• 
€ 16,50

 

Gebakken kalfszwezerikken met gekarameliseerde
appel en siroop de Liège 

Baked sweetbreads with carmalised appel and sweet sauce 

• € 17,90 / € 25,90

           

Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en Madeira

Tuna tartare with fried foie gras and Madeira 
• 
€ 18,50

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES 

           

Hertenkalffilet, wintergroentjes, aardpeer met truffelkroket

Venison, winter vegetables, artichoke with truffle croquette  
• 
 € 28,50

 

Everzwijnkroon, wintergroentjes en gratin dauphinois 

Crown boar, winter vegetables and gratin dauphinoise 
• € 28,50

 

Fazantfilet, wintergroentjes met gratin of truffelkroket

Pheasant filet, winter vegetables with gratin or truffle croquette 
• € 28,50

 

Zeebaars, boschampignons, wintergroenten en puree

Sea bass, forest mushrooms, winter vegetables and mash potatoes 
• €26,90

 

Duke’s vol-au-vent

Parelhoen, rivierkreeftjes, kalfszwezerikken

Guinea fowl, fresh water grayfish, calf’s sweetbreads 
• 
€ 28,50

 

 

DESSERTS         

           

Kaasplank  Cheese platter  ‘Van Tricht’ 
• 
€ 9,50

 

Creatie van melkchocolade, crème brulée, feuilletine

Creation of milk chocolate,crème brulée and feuilletine 
• 
€ 8,90

 

Pavlova van witte chocolade, rode vruchten, meringue

Pavlova of white chocolate, red fruits, meringue 
• 
€ 8,90

 

Tarte Tatin 
• 
€ 8,90          

 

Moelleux (10 min.) 
• 
€ 10,90