Wilde Suggesties • Wild Suggestions

Wildmenu à-la-carte of stel zelf je 3-gangen menu samen voor

€ 50,00 pp. (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) Excl. dranken.

Game menu à la carte orpropose your 3-course menu together for

€ 50.00 pp. (starter, main course and dessert) Excl. drinks.


 VOORGERECHTEN / STARTERS  € 18,00

Gevulde aardappel met puree, truffel en ganzelever

Stuffed potato with puree, truffle and goose liver

Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en Madeira

Tuna tartare with fried foie gras and Madeira

Vitello Tonato winterstijl, gebakken boschampignons en

schilfers van ganzenlever

Vitello Tonato winter style, fried wood mushrooms and

flakes of goose liver

Gebakken boschampignons, kalfszwezerik,

gedroogde gepekelde Hollsteiner dunne lende

Fried wild mushrooms, sweetbread,

dried pickled Hollsteiner thin loin

Brioche brood met ganzenlever en uienconfituur

Brioche bread with goose liver and onion jam

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES  € 28,00

Hertekalffilet en hertenragout met wintergroentjes,

knolselderpuree of gratin

Deer calf fillet and deer ragout with winter vegetables,

celeriac puree or gratin

Everzwijnkroon met een zalfje van aardpeer, wintergroentjes en

knolselderpuree of gratin

Wild boar crown with an ointment of Jerusalem artichoke,

winter vegetables and celeriac puree or gratin

Fazantfilet met een zalfje van butternut, wintergroentjes en

knolselderpuree of gratin

Pheasant fillet with butternut, winter vegetables and

celeriac puree or gratin

 

DESSERTS  € 9,00

Kaasplank ‘Van Tricht’

Cheese platter ‘Van Tricht’

Parfait Nougat Montelimar

Chocolade creme met rode vruchten en vanille crème brûlée

Chocolate cream with red fruits and vanilla crème brûlée