Wild Season

NL

Het is weer de tijd van het jaar waar we genieten van onze seizoensspecialiteiten - het is het Wild Seizoen 
Onze chef-kok creërde een seizoensgebonden selectie van wildgerechten en nodigt u graag uit voor een culinaire wandeling bij Duke of Antwerp.

 

EN 
It is the time of the year again when we enjoy our season speacialties - It's the Wild Season!
Our chef prepared a seasonal selection of wild specials and invites you for a culinary experience at Duke of Antwerp. 


Hunters menu

 

VOORGERECHTEN | ENTRÉES | STARTERS

 

Traag gegaard spek met vier structuren van ui, spruitjes en boschampignons

Poitrine de porc mijotée lentement avec quatre variétés d’oignon,

choux de Bruxelles et champignons des bois

Slow-cooked bacon with four types of onion, Brussels sprouts, and forest mushrooms

 

Risotto met roodbaars, groentjes en mosselen

Risotto au bar rouge, légumes et moules

Risotto with redfish, vegetables and mussels

 

Donkere toast met gerookte zalm, Philadelphiakaas en gemarineerde groentjes

Toast au pain complet avec saumon fumé, fromage Philadelphia et légumes marinés

Dark toast with smoked salmon, Philadelphia cheese and marinated vegetables

 

 

HOOFDGERECHT | PLAT PRINCIPAUX | MAIN DISHES

 

Filet van wilde eend, salade van rode biet en wortel afgewerkt

met een crumble van hazelnoot en gratinaardappelen

Filet de canard sauvage, salade de betteraves et carottes agrémentée

d’un crumble de noisettes et de pommes de terre au gratin

Wild duck fillet, beetroot and carrot salad topped

with hazelnut crumble and au gratin potatoes

 

Duo van hertenkalf met wintergroenten en aardappelsoufflé

Duo de chevreuil avec légumes d’hiver et soufflé de pommes de terre

Duo of venison calf with winter vegetables and potato soufflé

 

Fazantfilet met boschampignons, aardpeer, savooikool en kroketjes

Filet de faisan aux champignons des bois, topinambours,

chou de Savoie et croquettes

Pheasant fillet with forest mushrooms, Jerusalem artichoke,

Savoy cabbage, and croquettes 

 


Reserveer alvast je tafeltje, laat je verwennen en geniet! 

Réservez votre table, laissez-vous dorloter et profiter!

Book your table, pamper yourself and enjoy!