NL
Het is weer de tijd van het jaar waar we genieten van onze seizoensspecialiteiten - het is het Wild Seizoen !
Onze chef-kok creërde een
seizoensgebonden selectie van wildgerechten en nodigt u graag uit voor een culinaire wandeling bij Duke of Antwerp.
EN
It is the time of the year again when we enjoy our season speacialties - It's
the Wild Season!
Our chef prepared a seasonal
selection of wild specials and invites you for a culinary experience at Duke of Antwerp.
VOORGERECHTEN | ENTRÉES | STARTERS
Crème van boschampignons met zwarte truffelcroutons
Crème de champignons forestiers et ses croûtons aux truffes noires
Cream of forest mushrooms with black truffle croutons
Ravioli gevuld met wildragout geserveerd met boschampignons,
crème van butternutpompoen overgoten met wildconsommé
Ravioli farci au ragoût de gibier servi avec ses champignons forestiers, sa crème de courge musquée et son consommé de gibier
Ravioli of game ragout served with forest mushrooms, butternut squash cream topped with game consommé
Smeuïge aardappelpuree gedresseerd met gebakken boschampignons en een gepocheerd eitje
Purée de pommes de terre crémeuse servie avec ses champignons forestiers sautés, accompagnés d'un oeuf poché
Creamy mashed potatoes served with sautéed forest mushrooms and a poached egg
HOOFDGERECHT | PLAT PRINCIPAUX | MAIN DISHES
Filet van reebok met seizoensgroenten *
Filet de chevreuil aux légumes de saison *
Roebuck fillet with seasonal vegetables *
Filet van fazant met uiencrème, savooikool met gerookt spek en huisgemaakte aardappelkroket
Filet de faisan à la crème d'oignons avec son chou de Savoie au lard fumé et sa croquette de pommes de terre maison
Pheasant fillet with onion cream, savoy cabbage with smoked bacon and homemade potato croquette
Filet van hertenkalf met seizoensgroenten en puree van ajuin *
Filet de chevreuil avec ses légumes de saison et sa purée d'oignons *
Venison fillet with seasonal vegetables and onion puree *
* keuze uit aardappelsoufflé met zwarte truffel, gratinaardappelen of purée * choix entre le soufflé de pommes
de terre à la truffe noire, le gratin de pommes de terre ou la purée de pommes de terre
* choice of potato soufflé with black truffle, gratin potatoes or purée
ZOETIGHEDEN | DESSERTS | SWEETS
Belgische chocolade brownie met een bolletje caramelijs en een sausje van butterscotch-snoepjes
Brownie au chocolat belge accompagné de sa boule de glace au caramel et de sa sauce aux bonbons caramel au beurre
Belgian chocolate brownie with a scoop of caramel ice cream and a butterscotch-candy sauce
Reserveer alvast je tafeltje, laat je verwennen en geniet!
Réservez votre table, laissez-vous dorloter et profiter!
Book your table, pamper yourself and enjoy!