NL
Het is weer de tijd van het jaar waar we genieten van onze seizoensspecialiteiten - het is het Wild Seizoen !
Onze chef-kok creërde een
seizoensgebonden selectie van wildgerechten en nodigt u graag uit voor een culinaire wandeling bij Duke of Antwerp.
EN
It is the time of the year again when we enjoy our season speacialties - It's
the Wild Season!
Our chef prepared a seasonal
selection of wild specials and invites you for a culinary experience at Duke of Antwerp.
VOORGERECHTEN | ENTRÉES | STARTERS
Traag gegaard spek met vier structuren van ui, spruitjes en boschampignons
Poitrine de porc mijotée lentement avec quatre variétés d’oignon,
choux de Bruxelles et champignons des bois
Slow-cooked bacon with four types of onion, Brussels sprouts, and forest mushrooms
Risotto met roodbaars, groentjes en mosselen
Risotto au bar rouge, légumes et moules
Risotto with redfish, vegetables and mussels
Donkere toast met gerookte zalm, Philadelphiakaas en gemarineerde groentjes
Toast au pain complet avec saumon fumé, fromage Philadelphia et légumes marinés
Dark toast with smoked salmon, Philadelphia cheese and marinated vegetables
HOOFDGERECHT | PLAT PRINCIPAUX | MAIN DISHES
Filet van wilde eend, salade van rode biet en wortel afgewerkt
met een crumble van hazelnoot en gratinaardappelen
Filet de canard sauvage, salade de betteraves et carottes agrémentée
d’un crumble de noisettes et de pommes de terre au gratin
Wild duck fillet, beetroot and carrot salad topped
with hazelnut crumble and au gratin potatoes
Duo van hertenkalf met wintergroenten en aardappelsoufflé
Duo de chevreuil avec légumes d’hiver et soufflé de pommes de terre
Duo of venison calf with winter vegetables and potato soufflé
Fazantfilet met boschampignons, aardpeer, savooikool en kroketjes
Filet de faisan aux champignons des bois, topinambours,
chou de Savoie et croquettes
Pheasant fillet with forest mushrooms, Jerusalem artichoke,
Savoy cabbage, and croquettes
Reserveer alvast je tafeltje, laat je verwennen en geniet!
Réservez votre table, laissez-vous dorloter et profiter!
Book your table, pamper yourself and enjoy!